Profilprodukter

pil

Profilprodukter

Vi hjälper er med tryck på alla slags produkter. Texter, logotyper, bilder etc. Enstycks- eller hundratals. Utifrån era önskemål tar vi fram lösningar som passar ändamål och budget.

Exempel på produktområden

Kläder och textil
Profilprodukter (prylar)
Gravering och laser

Webbshop

Besök vår webbshop. Gör din egen layout och se vad som passar bäst. Vad gäller färdiga profilprodukter är den under uppbyggnad, men fylls på kontinuerligt.

Textiltryck

pil

Textiltryck

Vi hjälper er med tryck på textil. Texter, logotyper, bilder etc. Dels kan du köpa komplett uppsättning av oss, eller så tar du med dig dina plagg hit, och vi trycker på dom. Det finns olika kvalitetsnivåer för trycket. Utskärning av text/logotype direkt på vinyl, vilket är mycket slitstarkt, eller så värmer vi på ditt motiv (bild/text). Blir oftast bäst på ljusa plagg.

Exempel på produkter

T-shirts (herr- och ladyfit)
Sweatshirts
Örngott
Slipsar och förkläden
Reflexvästar

Kvaliteter

Transferfilm (bilder på ljus botten)
Utskurna texter/logotyper, standardfärger
Utskurna texter/logotyper, special (glitter, reflex, sammet etc)

Laser och gravering

pil

Gravering

Laser och gravyr är effektfullt. Kom in med dina produkter du önskar att vi graverar i. Trä, skinn, glas etc. Möjligheterna är massor. Går att bestämma djup, tjocklek etc. Materialet avgör resultat. Prata med oss, så hittar vi rätt.

Exempel på material

Glas
Skinn
Trä

Mått

Maxmått: 44 x 62 cm

Laser

Spännande möjligheter med laser. Även här avgör materialet effekterna, men möjligheterna tar inte slut. Går att bestämma djup, tjocklek etc. Materialet avgör resultat. Prata med oss, så hittar vi rätt.

Exempel på produkter

Skyltar (ett stort utbud av färger och lasereffekt)
Glas
Emblem etc

Kvalitet och leveransgaranti till ett bra pris

Vi hjälper er med textiltryck och enklare reklamtryck. Dels kan du komma in till oss eller så beställer du via vår webbshop under presentreklam.

Kundexempel

Intresserad? Vi hjälper dig gärna!