Komplett paketlösning för digitala skyltar.

Fördelar med digital skyltning

Aktuell information

Vi ställer allt högre krav på aktuell och relevant information. Med digital skyltning får du rätt budskap vid rätt tidpunkt. Genom att samverka med andra kanaler minimerar du arbetet, säkerställer att informationen alltid är aktuell och ökar effektiviteten. När nyheter på webplatsen eller sociala medier ges större spridning så märks effekten! Genom att kombinera centrala med lokala budskap så skapar du en informationskanal som känns mer relevant och lokalt förankrad.

Internkommunikation

En nyckel till en fungerande verksamhet, där alla drar åt samma håll är att alla medarbetare känner sig delaktiga. För att öka delaktigheten och stärka företagskulturen så krävs att alla medarbetare känner sig välinformerade. Med skärmar för digital skyltning kan du snabbt och enkelt nå ut med rätt information, och förmedla arbetets målsättning till alla medarbetare.

Förmedla rätt känsla

Det visuella, digitala och även rörliga mediet erbjuder helt nya möjligheter att arbeta med varumärkesbyggande kommunikation, att förmedla rätt känsla i en butik för att inspirera till köp. Eller att förmedla komplicerad information på ett enkelt sätt via digital visualisering.

Centralstyrda budskap

Med digital skyltning kan du styra ett i princip obegränsat antal skärmar, på distans via en websida var än du befinner dig. Välj att publicera samma budskap, eller att schemalägga individuella budskap på dina skärmar.

Professionella displayer

DM-D serien

är professionella displayer, byggda för kommersiellt bruk. De har inbyggd mediaspelare för att visa digital information utan någon extern PC eller lösa sladdar. All teknik sitter integrerad i displayen, som kopplar upp sig mot internet för att automatiskt visa det innehåll som användaren schemalagt i förväg. Skärmen slår på/av automatiskt på de förutbestämda tiderna, så att ingen i organisationen behöver ansvara för att sköta detta.

Tydliga budskap

Med 450 nits ljusstyrka och Full-HD upplösning ger displayen en skarp och tydlig bild, för att ge materialet genomslagskraft.

Anslutningar

DM-D serien har både trådbundet och trådlös nätverksanslutning för att enkelt kunna installeras i de flesta miljöer. Skärmen behöver anslutning till internet för att hämta materialet, samt ett 230V-eluttag för strömsättning.

Professionellt budskap

Till skillnad från konsument-TV apparater, så har DM-D serien 3 års garanti som är giltig för kommersiellt, kontinuerligt (24/7) bruk. DM-D serien passar lika bra på väggen i en reception som på ett konferenscentra eller för att marknadsföra varor i en butik.

Stativlösning

Ett stabilt, tiltbart väggstativ från Svenska SMS ingår i paketet för en komplett lösning.

Displayprodukter

Här kan du läsa mer om våra Samsung displayprodukter.

Smartsign mjukvara

Enkelhet

Smartsign levererar det smartaste och enklaste användargränssnittet. Användaren behöver inte installera någon programvara på sin PC, utan sköter enkelt allt via gränssnittet i en vanlig webläsare.

Brett filstöd

Du kan boka mer eller mindre vilka typer av filer som helst för visning på dina skärmar. Allt från webbsidor, dokument, PDF:er, videoklipp, bildspel och presentationer mm.

Schemaläggning

I webgränssnittets kalender schemalägger du vilka filer, vilka tider, i vilken ordning och på vilka skärmar det skall visas. Sedan visas allt vid rätt tillfälle, i ett snyggt bildspel på dina skärmar. Detta gör att din målgrupp alltid möts av ett anpassat budskap.

Dynamiskt innehåll

Du kan ändra innehållet snabbt och enkelt, styra informationen central eller lokalt. Med Smartsign kan man även ha flera redaktörer utan merkostnad.

Layouter

Olika filer med individuell schemaläggning kan visas på olika lager/zoner på skärmen. Denna layout kan du själv definiera för att anpassa till dina budskap.

Presentationsmmallar

Du kan även välja att använda de färdiga mallar som ingår, för att publicera ett snyggt och anpassat budskap. En perfekt lösning för att snabbt komma igång!

En, eller flera skärmar

Smartsign är ett system som enkelt kan skalas upp. Börja med allt från en enda skärm och addera skärmar i egen takt. Varje skärm behöver en separat licens. Välj själv om du vill publicera samma eller olika innehåll på dina skärmar.

Paketlösningar

Vi har paketerat skärm, väggfäste, programvara samt konfigurering av skärm/mediaspelare till ett nyckelfärdigt paket. Vid installation behöver du bara montera skärmen på väggen, ansluta den till nätverket och sedan logga in på Smartsigns molntjänst via webben för att börja schemalägga innehållet som skall visas på skärmen. Med paketet medföljer även ett följebrev med all info du behöver. Information om produkternas garanti samt kontaktuppgifter för support osv. Även en enkel anvisning hur du kommer igång – helt på svenska.

Skärmstorlekar

40″ / 48″ / 55″

Intresserad? Vi hjälper dig gärna!