Diskar och broschyrställ

Diskar

pil

Case & Counter

En rymlig transportbox och en snygg, stabil disk, i ett. Ditt budskap exponerar du på framsidan, insidan har hyllplan. Boxens raka sidor gör att den kan packas ända ut i hörnen samtidigt som den är lätt att stuva undan och frakta. Toppskivan i mörk granit eller aluminiumfärg.

Mått bildpanel

Öppen [stängd], Höjd: 10 cm Djup: 59 cm [42] Bredd: 139 cm [64]

Ladda hem måttspecifikation (pdf)

Podiumcase

Transportbox som enkelt förvandlas till en rymlig disk. För att skapa en disk öppnar du bara boxen och lägger på den tillhörande toppskivan. Inuti finns löstagbara hyllor där du kan förvara exempelvis broschyrer, demoprodukter och dryck. Toppskivan finns i svart, vitt, mörkgrått, aluminium, ljus ek eller mörk ek.

Mått bildpanel

Öppen [stängd], Höjd: 98 cm, Djup: 60 cm [45] Bredd: 124 cm [73]

Ladda hem måttspecifikation (pdf)

Roundup

360° exponering! Roundup syns från alla håll och inga verktyg behövs. Perfekt för öppna miljöer. Bildsvepet fästs enkelt runt topp- och bottenplatta med magnettejp. Bild och lock packteras i snygga vadderade väskor.

Mått bildpanel

100 cm hög, 159 cm i diameter.

Ladda hem måttspecifikation (pdf)

Podiumbox Large och Small

Portabla helhetslösningar för effektiv marknadsföring på hjul. Två smarta transportboxar. I Large fyller du dessutom en hel popup-display. Locket rymmer såväl spotligts, som att du kan använda den som pall.

Mått bildpanel

Large: 175  x 84 cm
Small: 116 x 79 cm

Ladda hem måttspecifikation (pdf)

Diskar Exclusive

Snygga diskar i exclusive-serien. Dubbel eller trippelsidig med enkla panelbyten. Går även att få belysning inuti.

Mått bildpanel

Dubbelsidig disk: 61 x 100 cm/panel
Trippelsidig panel: 65 x 100 cm/panel

Ladda hem måttspecifikation (pdf)

Podium

Ett podium som samtidigt fungerar som förvaringsbox. Den högre modellen gör att du får ett praktiskt ståbord. De integrerade hjulen gör det mycket enkelt att transportera. I boxen får rollups, broschyrställ och spottar plats!

Mått bildpanel

Podium 98 cm (höjd): 149 cm + överlapp x 84 cm
Podium 113 cm (höjd): 149 cm + överlapp x 99 cm

Ladda hem måttspecifikation (pdf)

Broschyrställ

pil

Hårda broschyrställ

Gedigen, snygg och funktionell broschyrhållare för trogen tjänst! Facken är gjorda i genomskinlig plast och den stabila foten har en kromad och blank finish. Perfekt när du inte vill ta ur broschyrerna utan de kan enkel sitta kvar i facken när du fäller ihop stället.

Väskor

Vadderad tygväska med handtag och axelrem.
Hård aluminiumväska med hjul och handtag som fungerar som en kabinväska.

Mjuka broschyrställ

Kompakt och elegant broschyrställ som tar mindre än en minut att sätta upp. Levereras i en praktisk nylonväska. Finns som enkelt- och dubbelsidigt ställ.

Tillbehör

Spotlight med väska

Tips!

För alla frekventa mässutställare finns det diskar som även kan användas som praktiska transportboxar. Tänk 365-dagars exponering och investering. Byt enbart budskap framöver eller till de olika eventen.

Kundexempel

Intresserad? Vi hjälper dig gärna!