Fordonsdekor- butiksdekor – montör – produktion storformat – FALUN

Om oss 
Printeliten är ett serviceföretag inom trycksaker, storformat, utställning, ritningshantering och digitala skärmar. Vår affärsidé är att serva våra kunder med högsta kvalitet, bästa pris och personliga service, och naturligtvis i rätt tid. VI har kunder i alla branscher. Genom en öppen dialog med kunder, partners, leverantörer och medarbetare, kan vi upprätthålla en långsiktig miljö- och kvalitetsprofil. Vi finns i Falun, Örebro och Karlstad.

Produktion Expo/Storformat – montage
Vi har flera olika printar i vår printerpark. Planprint för print av skivor, laser för skärning och gravering, printar för mjuka material som vepor, banderoller, dekaler, tyger etc. Exponeringen efterbehandlas med laminering, konturskärningar och alternativa montage. Tjänsten innebär att du kommer att ha en stor variation i arbetsuppgifter.

Dina dagliga arbetsuppgifter innebär bland annat:  

 • Produktion storformat alla olika delar
 • Vinylapplicering
 • Efterbehandling i produktion
 • Viss kundkontakt
 • Fordons- och fönsterdekor kan komma att bli aktuellt

Du blir en viktig del av vårt team för att säkerställa en lyckad leverans till våra kunder. Du har alltid kollegor att fråga om du behöver hjälp.  

Wrapping – fordon och butik – montör 
Kan komma att öppna upp sig en tjänst där vi söker en medarbetare inom wrapping av fordons- och butiksdekor och montage av olika exponeringar. Körkort behövs. Tjänsten är en kombitjänst vilket innebär att du kommer att ha en stor variation mellan dina arbetsområden. Du utgår ifrån vårt kontor i Falun, men då vi ibland behöver hjälpas åt mellan våra olika butiker kan du behöva resa vid enstaka tillfällen dagtid till Örebro eller Karlstad. Det innebär också att vi i Falun ibland får hjälp av hitresande kollegor. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär bland annat:  

 • Montage av skyltar, vepor & banderoller
 • Applicering av olika vinyler
 • Fordons- och fönsterdekor
 • Lite snickeriarbete för montering
 • Viss budning

Du blir en viktig del av vårt team för att säkerställa en lyckad leverans till våra kunder. Du kommer att jobba en hel del själv när du är ute på montage men du har alltid kollegor att fråga om du behöver hjälp.  

Dessa båda tjänster går lite hand i hand och är inte skräddarsydda i dagsläget, utan man kan komma in i alla delar eller lära upp sig.

Vem vi söker 
Vi söker dig som är en serviceinriktad problemlösare. Du behöver vara händig och kan ta stort eget ansvar, både för ditt eget arbete och för Printelitens kundleveranser. Du behöver inte kunna allt men det är viktigt att du är med och vill lära dig både branschen och utvecklas till att bli självständig i dina arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av tryckeribranschen eller som montör är det en merit. Jobbet innebär en del bärande på leveranser och klättrande på stegar och det är därför viktigt att du trivs med ett fysiskt arbete.  

Sök till oss! 
Tjänsten är en heltidstjänst. Dina ordinarie arbetstider är vardagar 8-17. Rekrytering sker löpande. Låter det intressant? Skicka in din ansökan med cv: katharina@printeliten.se

Har du några frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Katharina Lindh, 0702 700 248.


Printeliten i Örebro söker montör

Om oss 
Printeliten är ett serviceföretag inom trycksaker, storformat, utställning, ritningshantering och digitala skärmar. Vår affärsidé är att serva våra kunder med högsta kvalitet, bästa pris och personliga service, och naturligtvis i rätt tid. VI har kunder i alla branscher. Genom en öppen dialog med kunder, partners, leverantörer och medarbetare, kan vi upprätthålla en långsiktig miljö- och kvalitetsprofil. Vår ambition är att ständigt vara under förändring för att möta våra kunders behov samt att vi bygger våra relationer på mycket lång sikt. Vi har produktion och kontor i Falun, Örebro och Karlstad och är idag ca 30 medarbetare, varav 6 i Örebro.

Om jobbet 
Nu söker vi en montör som kommer att jobba tillsammans med oss på Örebrokontoret. Tjänsten är en kombitjänst vilket innebär att du kommer att ha en stor variation mellan dina arbetsområden. Du utgår ifrån vårt kontor i Örebro, men då vi ibland behöver hjälpas åt mellan våra olika kontor kan du behöva resa vid enstaka tillfällen dagtid till Falun eller Karlstad. Det innebär också att vi i Örebro ibland får hjälp av hitresande kollegor. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär bland annat:  

 • Montage av skyltar, vepor & banderoller 
 • Vinylapplicering 
 • Fordons- och fönsterdekor 
 • Lite snickeriarbete för montering 
 • Efterbehandling i produktion 
 • Viss kundkontakt 
 • Budning

Du blir en viktig del av vårt team för att säkerställa en lyckad leverans till våra kunder. Du kommer att jobba en hel del själv när du är ute på montage men du har alltid kollegor att fråga om du behöver hjälp.  

Vem vi söker 
Vi söker dig som är en serviceinriktad problemlösare. Du behöver vara händig och kan ta stort eget ansvar, både för ditt eget arbete och för Printelitens kundleveranser. Jobbet innebär en del bilåkande och därför är det viktigt att du har minst B-körkort. Du behöver inte kunna allt men det är viktigt att du är med och vill lära dig både branschen och utvecklas till att bli självständig i dina arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av tryckeribranschen eller som montör är det en merit. Jobbet innebär en del bärande på leveranser och klättrande på stegar och det är därför viktigt att du trivs med ett fysiskt arbete.  

Sök till oss! 
Tjänsten är en heltidstjänst i Örebro och dina ordinarie arbetstider är kontorstider vardagar. Rekrytering sker löpande. Låter det intressant? Skicka in din ansöka med cv: johannes@printeliten.se  

Har du några frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Johannes Lindh, Örebro på 073-555 29 45